cs portbou

Centre de serveis per a gent gran

Tallers de memòria diaris

Deixa un comentari

Una de les activitats que realitzem diàriament al centre són les activitats d’estimulació cognitiva, juntament amb l’activitat física són essencials per tenir un bon envelliment.


Cada sessió està pensada per treballar una àrea: la memòria, el càlcul, el llenguatge, l’atenció, etc. Les sessions estan pensades i adaptades a cada persona.


Al centre, a part de les activitats dirigides o individual per treballar la memòria, també disposem, per les persones que ho vulguin, del programa informàtic “Feskits”. Amb aquest programa les persones poden realitzar tractaments interactius d’estimulació cognitiva on-line, treballant les diferents àrees segons les necessitats de cada persona. Cada persona té el seu programa i aquest va proposant tasques de més complexitat a mesura que la persona va resolent satisfactòriament els exercicis.

Autor: CS Portbou

Som un centre de serveis per a gent gran on treballem des del model centrat en la persona. Un model que ens permet donar l'atenció que cada usuari/à desitja. A més, oferim tallers i atenció a les famílies. Som molt més que un centre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s