cs portbou

Centre de serveis per a gent gran

Tallers de memòria i gimnàs per a la gent gran

Deixa un comentari

Un dels serveis externs que ofereix al centre de serveis per a la gent gran “El Balcó” són els tallers de memòria i gimnàs per a persones grans.

Aquests tallers són gratuïts, es realitzen dos dies a la setmana, durant una hora i mitja i tenen una durada de dos mesos. Els tallers els realitzem al llarg de tot l’any, normalment els mesos de juliol i agost descansem.

La finalitat dels tallers és treballar de manera íntegra l’estimulació de les capacitats físiques i cognitives de les persones grans i promoure un envelliment actiu, evitant el sedentarisme intel·lectual i físic.

El taller de gimnàs té l’objectiu de mantenir i/o millorar les capacitats físiques, la mobilitat, la flexibilitat, la força, la coordinació, l’equilibri la respiració.

El taller de memòria té l’objectiu d’entrenar les capacitats cognitives (el llenguatge, el càlcul, l’atenció, la memòria, etc.) per mantenir-les i/o millorar-les.

Anima’t a participar en els tallers, passarem una estona entretinguda mentre treballem la memòria i/o la mobilitat.

Per més informació i per apuntar-vos podeu trucar al centre de serveis, 972.390.504.

Autor: CS Portbou

Som un centre de serveis per a gent gran on treballem des del model centrat en la persona. Un model que ens permet donar l'atenció que cada usuari/à desitja. A més, oferim tallers i atenció a les famílies. Som molt més que un centre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s