cs portbou

Centre de serveis per a gent gran

12 ANYS DE BALCÓ!!!

Deixa un comentari

El divendres 15 de juliol, per fi, vam poder celebrar la festa d’aniversari del centre acompanyades de les famílies. Aquest any hem celebrat 12 anys.

Ens van acompanyar moltes famílies i també en Josep Maria, president de SUMAR, i en Trino, regidor de benestar social de l’Ajuntament de Portbou.

Després de la benvinguda, vam passar a veure el vídeo amb fotografies dels moments compartits. Tot seguit vam sortir a la terrassa a escoltar el concert d’havaneres del grup La mar d’Amunt, del Port de la Selva. Ens va encantar. Moltíssimes gràcies.

Després vam fer un petit vermut a la terrassa i vam entrar a dins del centre a dinar. Després de dinar vam tancar la festa amb un kahoot juntament amb les famílies. Era un kahoot de 16 preguntes sobre diferents persones que venen al centre. Vam riure molt!

Gràcies a tothom per acompanyar-nos i per la confiança que teniu amb nosaltres cada dia. Nosaltres esperem continuar acompanyant a la gent gran i poder continuar oferint il·lusió, companyia i ocupació en aquesta etapa de la vida.

Autor: CS Portbou

Som un centre de serveis per a gent gran on treballem des del model centrat en la persona. Un model que ens permet donar l'atenció que cada usuari/à desitja. A més, oferim tallers i atenció a les famílies. Som molt més que un centre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s