cs portbou

Centre de serveis per a gent gran

Moments compartits

Deixa un comentari

Deixem endarrere un any ple de moments compartits, d’activitats, celebracions, moments divertits, nous aprenantatges, de benvingudes, però també de comiats.

Hem fet un vídeo resum de l’any 2022, que vam compartir per la festa de Nadal del centre. El volem compartir amb tots i totes vosaltres perquè veieu una mica com ha sigut l’any per nosaltres al centre de serveis per a la gent gran.

Darrere del nostre dia a dia, hi ha una gran feina per part de tot l’equip del centre perquè les persones que venen se sentin felices, actives i a gust al centre. Un dels objectius principals del centre és que la persona se senti com a casa, feliç i que continuï activa.

Moltes gràcies a l’equip del centre, la Mireia, l’Anna, la Laura i la Gemma per fer-ho possible. També a la Katia que ha format part de l’equip durant molts mesos.

I també els professionals externs: en Xexu el conductor del transport, la Carmen (personal de neteja), la Dolors (la perruquera) i les dues Sandres (podòloga i fisioterapeuta), així com a totes les persones que formen part del centre.

Esperem continuar acompanyant-vos i treballant per millorar el benestar i la felicitat de les persones grans.

Advertisement

Autor: CS Portbou

Som un centre de serveis per a gent gran on treballem des del model centrat en la persona. Un model que ens permet donar l'atenció que cada usuari/à desitja. A més, oferim tallers i atenció a les famílies. Som molt més que un centre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s